Referencje

Opinie DOSKONAŁA
Na podstawie 145 opinii
Profesjonalne i bardzo dokładne sprawdzenie budynku, zdecydowanie polecam!
Tomasz Byrski
Tomasz Byrski
2024-01-29
Świetne szkolenie. Ekipa Karolina i Mateusz przekazali mnóstwo fajnych tipów, duża wiedza praktyczna, z doświadczenia, nie tylko książkowa. Część biznesowa mega fajna. Polecam.
Lucyna Kinel-Sołtys
Lucyna Kinel-Sołtys
2024-01-15
Polecam szkolenie, dużo praktycznej wiedzy przekazanej w przystępnej formie
Magdalena Biały
Magdalena Biały
2024-01-13
Jestem mega zadowolony ze szkolenia! Polecam 🙂
Mateusz Wawryniuk
Mateusz Wawryniuk
2024-01-11
Polecam współpracę z firmą, pełen profesjonalizm, mieszkanie zostało dokładnie sprawdzone i wszystko wyjaśnione, po odbiorze mieszkania otrzymałam e-maila m.in. ze zdjęciami termowizyjnymi, poradami oraz linkami. Polecam każdemu!
Joanna Hess
Joanna Hess
2024-01-07
Wybór firmy Pani Karoliny do pomocy przy odbiorze naszego mieszkania uważamy za jedną z najlepszych decyzji. Biorąc pod uwagę ogromne doświadczenie, wiedzę oraz profesjonalny sprzęt, mieliśmy pewność, że każda najmniejsza usterka w naszym mieszkaniu zostanie odnotowana. Dodatkowo podczas odbioru zostaliśmy dokładnie zapoznani z zaleceniami, które Pani Karolina rekomenduje zastosować podczas wykańczania. Odbiór został przeprowadzony bardzo skrupulatnie i dokładnie - zarówno Pani Karolina, jak i Pan Mateusz pracowali bardzo sprawnie, żeby we wskazanym czasie móc sprawdzić jak najwięcej. Jesteśmy pod ogromnym wrażeniem i na pewno będziemy polecać dalej. Bardzo dziękujemy!
Dominika Danel
Dominika Danel
2023-12-11
Szkolenie zorganizowane i prowadzone przez Karolinę Malicką jest profesjonalne, rzeczowe i konkretne jak ona sama 🙂 ogrom wiedzy i przykładów pokazanych na inwestycjach deweloperskich na żywo oraz na zdjęciach w trakcie zajęć teoretycznych powala. Imponująca pewność siebie i doświadczenie Karoliny, a także nieocenione wsparcie Mateusza czyni ich niepowtarzalnym teamem! Polecam wszystkim zastanawiającym się 🤗
Justyna
Justyna
2023-12-02
Karolina udziela bardzo dużej ilości cennych rad. Szkolenie jest treściwe. Polecam
Gosia Czyż
Gosia Czyż
2023-11-12
Polecam szkolenie u Pani Karoliny, przekazuje dużo teoretycznej oraz praktycznej wiedzy.
Patrycja Lorek
Patrycja Lorek
2023-10-29
Byłam na szkoleniu z odbiorów technicznych. Bardzo dużo przekazanej wiedzy i fajne wskazówki odnośnie prowadzenia biznesu. Polecam. Warto!
Natalia Banasiewicz
Natalia Banasiewicz
2023-10-27

Bardzo profesjonalna i rzeczowa usługa odbioru mieszkań! Pani Karolina jest bardzo cierpliwa i wyczerpująco odpowiada na prawdziwie kobiece pytania :), oczywiście na fachowe również. Nie boi się wyrazić własnego zdania.

Podczas oceny lokalu daje wiele cennych porad ewidentnie wynikających z naprawdę dużego doświadczenia!  Polecam!!

Urszula C.

Polecam każdemu bez wyjątku! To zdecydowanie najlepszy zespół profesjonalistów, z jakim miałam styczność. Ludzie pełni pasji i zaangażowania, otwarci na klienta i jego wątpliwości. Bardzo rzeczowo przekazują wszystkie informacje dotyczące kwestii technicznych, wizualnych i budowlanych. Weryfikują najmniejsze szczegóły, zauważając odprysk na klamce wielkości 2 mm, a dzięki badaniu kamerą termowizyjną – niespodzianki nie są straszne 🙂 Dziękujemy!

Weronika J.

Pani Karolina wykonała dla mnie sprawozdanie techniczne i termowizyjne dwóch lokali mieszkalnych przed zakupem. Sprawozdanie jest rzetelne, jasne i czytelne dla każdego, zwiera same konkrety. Polecam ! Polecam ! Polecam ! W dodatku b. sympatyczna babka.

Judyta M.

Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie, a do tego mnóstwo porad na co zwrócić uwagę podczas wykańczania mieszkania. Rewelacja.

Michał M.

Pani Karolina przeprowadzili odbiór techniczny mojego mieszkania. Wykryta została duża ilość drobnych, szczegółowych wad i defektów, których sama bym nie zauważyła lub nie zwróciła na nie uwagi. Deweloper przyjął wszystkie zastrzeżenia zgłoszone po odbiorze i przystąpił do prac nad poprawkami. Zaoszczędziło to mnóstwo mojego czasu i pieniędzy na samodzielną korektę oraz uchroniło przed nieprzyjemnymi niespodziankami w trakcie prac wykończeniowych. Jestem bardzo zadowolona z usługi, która została wykonana na najwyższym poziomie i dodatkowo wzbogacona licznymi radami w kwestii wykańczania mieszkania. Pani Karolina i Pan Patryk to profesjonaliści, których serdecznie polecam! 🙂

Ola D., klient - odbiór mieszkania w stanie deweloperskim

Pani Karolina  przeprowadzili badanie techniczne po awarii w nowo zakupionym mieszkaniu. Podejście w pełni profesjonalne, bardzo dokładna analiza  problemu, odpowiedzi na każde pytanie klienta oraz tłumaczenie wszelkich zależności technicznych. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Bardzo żałuję, że nie skorzystałam z porad Pani Karoliny przed zakupem mieszkania, uchroniłoby mnie to przed niemiłymi niespodziankami. Polecam wszystkim,  kupującym mieszkania,  dzięki tej współpracy będziecie mogli być pewni, że nie kupujecie „kota w worku”. Polecam 🙂 (Recenzja z Google)

Anna M, klient - opinia techniczna do awarii, będąca później dołączona do dokumentacji w sądzie