Referencje

Opinie DOSKONAŁA
Na podstawie 158 opinii
Świetna i fachowa usługa!
Szymon Mazurkiewicz
Szymon Mazurkiewicz
2024-05-27
Mogę z całego serca polecić usługi Pani Karoliny. Poznaliśmy Panią na targach mieszkań w Krakowie, na lekcji dotyczącej odbioru technicznego mieszkań. Od razu zrozumieliśmy, że Pani jest mistrzem w swojej branży oraz bardzo precyzyjną osobą, czego właśnie potrzebowaliśmy. Podczas odbioru mogliśmy spokojnie oddać wszystko w Pani ręce i nie martwić się, że coś zostanie nie sprawdzone. Po odbiorze dostaliśmy także załącznik z poradami i zaleceniami dotyczącymi wykończenia mieszkania (hydroizolacji w łazience, podłogi itp.). 100/10
Katsiaryna Vinakurava
Katsiaryna Vinakurava
2024-05-24
Bardzo polecam ekipę "W szpilkach na budowie". Odbieraliśmy mieszkanie od dewelopera razem z Panią Karoliną i Panem Mateuszem. Bazując na doświadczeniu zespołu i sprzęcie odkryliśmy szereg niedociągnięć, których z pewnością sami byśmy nie zauważyli. Sam proces odbioru również był pozytywny. Usługi zespołu warte są każdej wydanej złotówki.
Denis Salnikov
Denis Salnikov
2024-05-22
Z całego serca polecam Panią Karolinę i Pana Mateusza. To świetni fachowcy, którzy znają się na swojej pracy - profesjonalizm w czystej postaci. Co ważne, odbiór mieszkania od dewelopera przebiegł w naprawdę przyjemnej atmosferze. Pani Karolina z Panem Mateuszem wypatrzyli nawet "drobiazgi" i przekazali szereg wskazówek i porad, które przydadzą się przy wykańczaniu mieszkania i jego dalszym użytkowaniu. Po tym spotkaniu nie wyobrażam sobie samodzielnego odbioru mieszkania, szczególnie w kontekście posiadanych przez tę ekipę sprzętu i wiedzy, które pomagają w przeprowadzeniu rzetelnej kontroli.
Małgorzata Skiba
Małgorzata Skiba
2024-05-08
To jest ekipa na medal🏅!! Pani Karolina z Panem Mateuszem wypatrzą każdą nawet najdrobniejszą usterkę a Kierownicy budowy drżą na myśl "Szpilki na budowie"😄ale mimo to Pani Karolina potrafi przeprowadzić wizytację w bardzo miłej atmosferze dostarczając też dawkę niezłego humoru. To nie wszystko bo podczas odbioru dostarczają ogrom wiedzy technicznej i szczegółowe podsumowanie termowizyjne wraz z poradnikiem dla prac wykończeniowych.
Justyna Żychowska
Justyna Żychowska
2024-05-05
Polecam "W szpilkach na budowie", ekipa bardzo pomocna i profesjonalna, nie umknie im nawet najdrobniejszy defekt w mieszkaniu.
Michał Kłusak
Michał Kłusak
2024-04-20
Bardzo z żoną stresowaliśmy się odbiorem mieszkania. Jednak po parunastu minutach odprężyliśmy się oboje, czego nie można powiedzieć o przedstawicielu dewelopera. Każda usterka i niedoskonałość została nam pokazana i wyjaśniona. Każdy kąt sprawdzony kamerą termowizyjną. Zwykle zamawiane usługi nie sprostują ludzkim oczekiwaniom, jeśli ktoś chcę poczuć jak to jest kiedy przerasta to oczekiwania to polecam skorzystać z usług Pani Karoliny i jej ekipy.
Adrian Chwastek
Adrian Chwastek
2024-04-19
Pani Karolina i Pan Mateusz przeprowadzili u nas odbiór mieszkania 2 razy i za każdym razem bardzo profesjonalnie podeszli do tego zadania. Nic nie umkło im oczom co zwykły człowiek pewnie by nie zauważył. Dodatkowo uzyskaliśmy dużo porad co do wykończenia mieszkania. Profesjonalny sprzęt oraz ogrom wiedzy. Bardzo polecam Panią Karolinę i Pana Mateusza 😁
Michał Romaniec
Michał Romaniec
2024-04-12
Serdecznie polecam Panią Karolinę i Pana Mateusza. Przeprowadzili dla nas odbiór mieszkania w stanie deweloperskim, wyłapując po drodze całkiem pokaźną ilość usterek, których sami na pewno byśmy nie zauważyli :) Czujne oko, precyzja, profesjonalizm i poczucie humoru to tylko kilka aspektów, które sprawiły, że cały proces przebiegł miło, łatwo i przyjemnie :) Dodatkowo otrzymaliśmy sporo wskazówek, które ułatwią nam dalsze działania i pozwolą w pełni cieszyć się mieszkaniem.
Paulina Wdowiak
Paulina Wdowiak
2024-03-27
Z czystym sumieniem polecam usługi firmy "w szpilkach na budowie". Pani Karolina i Pan Mateusz profesjonalnie i kompleksowo sprawdzili nasze mieszkanie w stanie deweloperskim. Dodatkowo dostaliśmy wiele porad dotyczących dalszych kroków. Pani Karolina przekazała deweloperowi wszystkie usterki, dbając o każdy szczegół.😁
Karol Gaweł
Karol Gaweł
2024-03-27

Bardzo profesjonalna i rzeczowa usługa odbioru mieszkań! Pani Karolina jest bardzo cierpliwa i wyczerpująco odpowiada na prawdziwie kobiece pytania :), oczywiście na fachowe również. Nie boi się wyrazić własnego zdania.

Podczas oceny lokalu daje wiele cennych porad ewidentnie wynikających z naprawdę dużego doświadczenia!  Polecam!!

Urszula C.

Polecam każdemu bez wyjątku! To zdecydowanie najlepszy zespół profesjonalistów, z jakim miałam styczność. Ludzie pełni pasji i zaangażowania, otwarci na klienta i jego wątpliwości. Bardzo rzeczowo przekazują wszystkie informacje dotyczące kwestii technicznych, wizualnych i budowlanych. Weryfikują najmniejsze szczegóły, zauważając odprysk na klamce wielkości 2 mm, a dzięki badaniu kamerą termowizyjną – niespodzianki nie są straszne 🙂 Dziękujemy!

Weronika J.

Pani Karolina wykonała dla mnie sprawozdanie techniczne i termowizyjne dwóch lokali mieszkalnych przed zakupem. Sprawozdanie jest rzetelne, jasne i czytelne dla każdego, zwiera same konkrety. Polecam ! Polecam ! Polecam ! W dodatku b. sympatyczna babka.

Judyta M.

Pełen profesjonalizm, szybko i sprawnie, a do tego mnóstwo porad na co zwrócić uwagę podczas wykańczania mieszkania. Rewelacja.

Michał M.

Pani Karolina przeprowadzili odbiór techniczny mojego mieszkania. Wykryta została duża ilość drobnych, szczegółowych wad i defektów, których sama bym nie zauważyła lub nie zwróciła na nie uwagi. Deweloper przyjął wszystkie zastrzeżenia zgłoszone po odbiorze i przystąpił do prac nad poprawkami. Zaoszczędziło to mnóstwo mojego czasu i pieniędzy na samodzielną korektę oraz uchroniło przed nieprzyjemnymi niespodziankami w trakcie prac wykończeniowych. Jestem bardzo zadowolona z usługi, która została wykonana na najwyższym poziomie i dodatkowo wzbogacona licznymi radami w kwestii wykańczania mieszkania. Pani Karolina i Pan Patryk to profesjonaliści, których serdecznie polecam! 🙂

Ola D., klient - odbiór mieszkania w stanie deweloperskim

Pani Karolina  przeprowadzili badanie techniczne po awarii w nowo zakupionym mieszkaniu. Podejście w pełni profesjonalne, bardzo dokładna analiza  problemu, odpowiedzi na każde pytanie klienta oraz tłumaczenie wszelkich zależności technicznych. Jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Bardzo żałuję, że nie skorzystałam z porad Pani Karoliny przed zakupem mieszkania, uchroniłoby mnie to przed niemiłymi niespodziankami. Polecam wszystkim,  kupującym mieszkania,  dzięki tej współpracy będziecie mogli być pewni, że nie kupujecie „kota w worku”. Polecam 🙂 (Recenzja z Google)

Anna M, klient - opinia techniczna do awarii, będąca później dołączona do dokumentacji w sądzie